a KIVITEL ERŐSÍTI A SZABÁLYT! 2 nap és nyílik a kiállítás, de még nincs feliratod? Rendeld meg ma, és holnap akár viheted is! INGYEN tábladekoráció tervezés ... KATT IDE!
 
  • strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /opt/share/www/k/karakter/public_html/modules/views/views.module on line 879.
  • strict warning: Declaration of content_handler_field::options() should be compatible with views_object::options() in /opt/share/www/k/karakter/public_html/modules/cck/includes/views/handlers/content_handler_field.inc on line 208.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_validate() should be compatible with views_handler::options_validate($form, &$form_state) in /opt/share/www/k/karakter/public_html/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 589.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_submit() should be compatible with views_handler::options_submit($form, &$form_state) in /opt/share/www/k/karakter/public_html/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 589.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_style_default::options() should be compatible with views_object::options() in /opt/share/www/k/karakter/public_html/modules/views/plugins/views_plugin_style_default.inc on line 25.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_validate() should be compatible with views_plugin::options_validate(&$form, &$form_state) in /opt/share/www/k/karakter/public_html/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 135.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_submit() should be compatible with views_plugin::options_submit(&$form, &$form_state) in /opt/share/www/k/karakter/public_html/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 135.
  • strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /opt/share/www/k/karakter/public_html/modules/views/views.module on line 879.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter_boolean_operator::value_validate() should be compatible with views_handler_filter::value_validate($form, &$form_state) in /opt/share/www/k/karakter/public_html/modules/views/handlers/views_handler_filter_boolean_operator.inc on line 149.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter_term_node_tid::value_validate() should be compatible with views_handler_filter::value_validate($form, &$form_state) in /opt/share/www/k/karakter/public_html/modules/views/modules/taxonomy/views_handler_filter_term_node_tid.inc on line 303.

betűvágás
emblémavágás

Az árakról

Mire kell a dekoráció?
Mennyi ideig lesz a hordozón a fólia?
Kell-e montírozni?
(két fóliát egymásra ragasztani,
melyben az egyik kitakarja a másikat)
Kérsz-e felhelyezést?
Hány nm-nyi felületet vágatsz?

Megannyi kérdés, melyre engdelmeddel
ezen megjelenésben nem térünk ki.

Tájékoztató díjainkról azonban alább
tájékozódhatsz!


Az árképzés alapja mindenkor a felhasznált
alapanyag szélessége!
Minimális megrendelés 1 nm, azaz, ha
neked csak fél nm-re van szükséged, sajnos
a megmaradt nm felületet is fizetned kell.

Ez természetesen pl. 1,5 négyzetméter
esetében nem érvényes, ott nem kérjük el a
2 nm árát.

A vágásokat minden esetben a vágandó
felület alapján kalkuláljuk, tehát ha van egy
4 nm-es táblád, arra vélhetően nem kerül 4
nm-nyi fólia. (hacsak nem egymásra
montírozott felületekről van szó)


Általános vágási árak

- Oracal és Avery 500 fólia:
   4.200-5.200 Ft + áfa/nm

- MacTac fólia:
   5.500-6.200 Ft + áfa/nm

- Avery 900 SuperCast:
   9.500-11.500 Ft + áfa/nm

- Fényvisszaverő és homokfújt hatású fólia:
   10.500-13.500 Ft + áfa/nm

A vágási árak a transzfer vagy átvivő fóliázást is
tartalmazzák!

Hordozóra való felhelyezés
- 1.500 - 2.000 Ft + áfa/nm
    (bonyolultságtól függően)

Felület tisztítása, régi dekor eltávolítása
- 2.000 - 3.500 Ft + áfa/nm
    (bonyolultságtól függően)


Az árak az ÁFA nélkül értendőek,
kizárólag tájékoztatásra szolgálnak,
így konkrét ajánlatnak nem tekinthetőek!

Betűvágás, szöveg kivágása, emblémavágás,
autódekoráció, kirakat feliratok, tábla
feliratok

Mikor rendelj hagyományos fóliavágást?

Ha csak egyszerű, de elegáns dekorációt szeretnél üzleted kirakatára, amikor autód felületét dekorálnád logóddal, céged címével, egyéb elérhetőségével.

A technológia kiválóan alkalmas ponyvadekoráció, táblafelirat készítésére is.

Hogyan működik a plotteres vágás?

A vágást kizárólag vektorgrafikus, azaz olyan rajzokból tudjuk elvégezni, melyek behatárolt grafikus objektumokkal rendelkeznek.

Ilyenek pl. a szöveges elemek, rajzolt logók, azaz grafikai programokkal (Corel, AI, InDesign) megnyitható, használható file-ok.

A fenti programokkal a kapott grafikus anyagot feldolgozzuk, vágásra előkészítjük, majd a vágóprogram segítségével a plotterre "küldjük", mely követve a vektoros rajz vonalait, azt körbevágja.

Talán itt érzékelhető legjobban, hogy képet miért nem lehet vágni. A képek pixelekből állnak, melyek nem körülhatárolhatóak. Természetesen képet is elő lehet készíteni vágásra, ebben az esetben a bitkép vektorizálásáról beszélhetünk. A vektorizálás után azonban csak a kép egyes részletei, körvonalai lesznek láthatóak … ... nos ez már - ha kompromisszumokkal is, de - vágható.

A fóliából kivágott objektum felesleges részeit kiszedjük, a megmaradt felületet ún. applikáló vagy transzferfóliával vonjuk be, melynek a hordozófelületre való felhelyezéskor van szerepe.

A transzferfóliával levont dekorfóliát a felületre helyezzük, beigazítjuk, majd kasírozószerszámmal erőteljes húzásokat végezve rögzítjük. A már helyén lévő dekorfóliáról lehúzzuk az applikálófóliát és már el is készült a dekoráció.

Milyen fóliákból tudunk vágni?

Oracal, Avery és a prémium minőségű MacTac fóliákkal dolgozunk, melyekre 2-3-4, de akár 8-12 éves kültéri tartósságot garantálunk.

Minden felület és megjelenés más-más fóliát igényel, nem ugyanaz a tartósságú és összetételű fólia való egy több éves használatú autódekor vagy egy promóciós tábla elkészítéséhez.

Ajánlatkérésedre mi a legmegfelelőbb tartósságú és anyagú fóliát ajánljuk!

Milyen színek állnak rendelkezésre?

Minden fóliagyártó cégnek van színminta kollekciója, melyből ki tudod választani a neked megfelelőt.

FONTOS! A színek száma korlátozott, ezért megrendelésedkor minden esetben tájékozódj!

Mennyi idő alatt készül el a fóliavágás?

Megrendelésedet követően általában 1-2 nap alatt át tudjuk adni kivágott fóliáidat, ez az idő csak a vágás bonyolultságától függ, és mennyisége esetén növekedhet.

3 dimenziós betűket és emblémákat is tudunk vágni?

IGEN!

Fel is helyezzük a kivágott fóliát, 3D-s betűt, emblémát?

IGEN!

NOS, HA MINDEN TISZTA AKKOR VÁGJUNK BELE!

Ha még nem az, kérdezz bátran ITT, kollégáink a legapróbb részletekben is örömmel segítenek!

Díjaink irányadóak, ezért a pontos kalkuláció
minden esetben a feladat teljes ismeretében történik!

betűvágás
emblémavágás
REFERENCIÁK

SCANIA Hungária Kft.

Teherautó flotta dekorálása.

Dekoráció tervezése
8 éves kültéri tartósságú fólia vágása
Montírozás
Felhelyezés

www.scania.hu

Fiege Kft.

Teherautó flotta dekorálása.

Régi dekoráció (Rewico) eltávolítása
Dekoráció tervezése
8 éves kültéri tartósságú fólia vágása
Felhelyezés

www.fiege.hu

Feliratok, logók, betűk vektorgrafikus vágása, felhelyezése referencia